Produse personalizate unice

Produse personalizate unice

Posibilitatile de personalizare si creativitatea de care dam dovada in amenajare, completata de impactul vizual al iluminarii pe baza de LED a terariilor, lumina necesara plantelor suculente, confera intregului ecosistem un caracter cu totul special, unic, relaxant – “micul paradis verde”.
Clientii nostrii pot alege personalizarea produsului propriu, indiferent ca este vorba de un minunat terariu LED, o cupola de sticla cu trandafiri criogenati sau un tablou cu licheni, un ghiveci decorativ sau o marturie naturala.
 
Spre exemplu, in cazul aranjamentelor cu trandafiri criogenati in cupole de sticla, oferim posibilitatea ca fiecare client sa-si aleaga nuanta trandafirului criogenat, respectiv cromatica aranjamentului de hortensie criogenata si al celorlalte flori criogenate de la baza trandafirului, cat si un scurt mesaj personalizat scris pe o placuta de lemn, oferind astfel fiecarui client un produs unic si deosebit, cu care acesta se identifica.
In cazul terariilor LED clientii nostri pot alege la cerere tipul de suport, dimensiunea bolului folosit in realizarea terariului, nuanta de iluminare LED preferata, tema pe care doresti sa o abordam, cromatica si accesoriile dorite, respectiv un posibil mesaj personalizat scris, astfel iti oferim posibilitatea sa alegi dintre urmatoarele:
 
* 2 tipuri de suport: tip veioza de masa (conectare prin USB), lustra de tavan (220V)
 
5 dimensiuni ale bolului de sticla:
- mic/S (12cm diametru)
- mediu/M (15cm diametru)
- mare/L (20cm diametru)
- XL (20cm diametru)
- oval (30cm inaltime x 12cm latime)
 
2 tipuri de iluminare cu LED: alb 4000K si RGB cu telecomanda (RGB este valabil doar in vazul lustrelor de tavan mari, cu diametrul bolului de 20cm si 25cm)
 
* multiple nuante de nisip/pietris decorativ pe care doresti sa le folosim la interior (cromatica terariului)
 
* putem sa accesorizam terariu la interior cu diverse elemente naturale (pietre decorative in diverse culori, muschi/licheni naturali, felii de fructe uscate, flori uscate, scortisoara si alte mirodenii, scoici, stelute de mare, conuri de brad, accesorii din lemn natural si ceramica), sau alte elemente din lemn sau plastic (ciupercute, buburuze, fluturasi, perle, animalute)
 
* se poate opta pentru un mesaj personalizat scris la interior, ce poate fi scris la alegere pe: o piatra / o scoica / o coaja de copac / rondele din lemn / carton plastifiat). Care vrei sa fie mesajul tau? (La Multi Ani! / Te iubesc! / Casa de piatra! / Totul creste cu dragoste! / etc.)
 
Noi vom amenaja ulterior produsul final cu plante suculente naturale (foarte rezistente si usor de intretinut), plante corespunzatoare dimensiunii bolului produsului ales.
Aranjamentele noastre lucrate manual sunt facute sa reziste o perioada lunga de timp, necesitand o intretinere minimala. Lucram numai cu plante naturale si folosim pietricele si nisip natural, fara coloranti.
 

√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !

Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

"Micul paradis verde" este cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !

Newsletter