Contact

CONTACT

Suntem bucuroși să ți oferim un canal de comunicare direct cu noi și îți mulțumim că ai ales să ne contactezi. La KDECO ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri și suntem mereu la dispoziția ta pentru orice întrebare sau clarificare ai avea.

Dacă ai nevoie de asistență sau de informații suplimentare despre produsele și serviciile noastre, te rugăm să ne suni la numărul de telefon afișat sau să ne trimiți un e-mail. Vom face tot ce putem pentru a te ajuta și a răspunde în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, te invităm să accesezi site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre noi și despre ceea ce putem oferi.

La KDECO, suntem dedicați oferirii de soluții la cele mai bune prețuri, personalizate în funcție de nevoile tale. Dacă ai întrebări, sugestii sau feedback pentru noi, te rugăm să ne lași un mesaj. Apreciem feedback-ul clienților noștri și vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți experiența ta cu noi.

Mulțumim pentru interesul și susținerea acordate companiei noastre. Nu ezita să ne contactezi oricând. Suntem aici pentru a-ți fi de ajutor.

 

Iti multumim!

  • Tel: 0726 103 294 
  • E-mail: contact@kdeco.ro
  • Site: www.kdeco.ro
  • Adresa: Str. Oboga, Nr. 15, incinta 36, etaj 1, sector 6, Bucuresti, 062197 (zona Militari, Valea Cascadelor)
  • Compania: Wonderful Media Events SRL (CUI: RO 33651854, J23/4306/2019)