Despre noi

Despre noi

Kdeco.ro a luat nastere din dorinta noastra de a aduce oamenii mai aproape de frumusetile naturii si pentru a le asigura un confort sporit al propriei locuinte, cat si pentru a le oferi cea mai eleganta varianta de Cadou special pentru cei dragi!
1. Trandafirii Criogenati in cupole de sticla sunt aranjamente naturale cu flori criogenate personalizate dupa dorintel fiecarui client in parte (acesta alegandu-si nuanta trandafirului criogenat, cromatica hortensiilor de la baza trandafirului criogenat, cat si un mesaj scris pe o placuta de lemn).
Terariile cu plante suculente sunt aranjamente unicat, compuse manual cu multa imaginatie si pasiune si reprezinta o varianta moderna reinterpretata a splendidelor gradini victoriene.
 
2. Amplasate in boluri de sticla iluminat LEDTerariile LED Kdeco contin o serie de plante suculente, nepretentioase si extrem de usor de ingrijit, pe care le-am asortat cu elemente de decor atractive precum accesoriile naturale, nisipul si pietrisul decorativ, scoicile sau pietrele naturale.
 
3.  Lenjeriile de pat sunt foarte moi, netede, si in acelasi timp confortabile. Acestea reprezinta alegerea ideala in special pentru hoteluri și pensiuni, fiind deosebit de calitative si rezistente in timp.
Am pornit la drum de la ideea ca nu ne putem imagina un spatiu fara flori si plante (acasa, la birou, etc.) deoarece acestea dau viata oricarui loc si ne confera o stare de bine, pentru a ajunge in final la adaugarea iluminarii pe baza de LED care, asociata plantelor suculente, este extrem de necesara procesului de crestere si confera in plus un impact vizual unic si de neegalat, extrem de relaxant. In schimb trandafirii criogenati compusi in aranjamente sunt cadouri minunate ce rezista pana la 25 ani!
 
Produsele Kdeco se clasifica in 6 mari clase:
Clasa 1: Trandafiri Criogenati in Cupole de Sticla - Aranjamente Flori Criogenate Naturale
Clasa 2: Terarii Plante LED- minigradini cu plante naturale suculente in boluri de sticla iluminate LED
Clasa 3: Lenjerii Premium - lenjerii de pat pentru un confort sporit si un somn placut
 
Produsele noastre sunt:
- cadouri personalizate ce pot fi oferite cu orice ocazie
- obiecte de decor de mare efect - decoratiuni ECO minunate
- accesorii pentru un confort sporit al propriei case
 
Credem cu tarie in impactul pozitiv al produselor noastre, indiferent daca alegi sa oferi produsul cadou sau sa il folosesti in propria ta casa.
 
Toata gama de produse Kdeco aduce natura mai aproape si da viata oricarui loc, conferind o stare de bine si un adaus de culoare si lux in casele noastre.
Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

Alege Cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !

www.facebook.com/Kdeco.ro

Newsletter