Despre noi

Cine suntem?

Kdeco.ro este marca noastra, nascuta din dorinta noastra de a aduce natura mai aproape de vietile oamenilor si pentru a imbunatati confortul din propria lor casa. Suntem mandri de produsele noastre, cum ar fi trandafirii criogenati si celelalte flori criogenate in cupole de sticla personalizate, care ofera o experienta unica si un mesaj special pentru fiecare client.

Cadourile noastre sunt personalizate si pot fi perfecte pentru orice ocazie. Poti folosi aceste produse ca obiecte de decor care sa-ti ofere o atmosfera de bine si un sentiment confortabil in propria ta casa. Accesoriile pe care le oferim, ce pot fi utilizate pentru a aduce o nota personalizata efortului tau de decorare, sunt perfecte pentru a-ti face casa mai calda si mai confortabila.

Produsele noastre sunt realizate din materiale naturale, asadar, nu doar ca ne place sa intregim natura in casa si sa fim inventivi, dar si sa respectam mediul inconjurator.

Suntem o echipa pasionata si dedicata, mereu gata sa te ajute sa gasesti cadoul perfect sau sa gasesti decorul potrivit pentru casa ta. Ne place ceea ce facem si ne face fericiti sa oferim produsele noastre clienților si sa vedem zambetul acestora.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor cu alegerea produselor sau cu sfaturi privind decorarea casei, nu ezitati sa ne contactati. Vom fi mai mult decat incantati sa va ajutam. Credem cu tarie in impactul pozitiv pe care il aduce adaugarea elementelor de frumusete naturala in casa ta.

In concluzie, Kdeco.ro este locul unde gasesti cele mai frumoase idei pentru un decor unic si original, care sa-ti imbunatateasca viata si sa-ti ofere o experienta personalizata si memorabila. Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc, astfel incat sa te simti confortabil si relaxat in propria ta casa - acesta este angajamentul nostru!

  

Produsele noastre sunt:

- cadouri personalizate ce pot fi oferite cu orice ocazie
- obiecte de decor de mare efect - decoratiuni ECO minunate
- accesorii pentru un confort sporit al propriei case
 
Credem cu tarie in impactul pozitiv al produselor noastre, indiferent daca alegi sa oferi produsul cadou sau sa il folosesti in propria ta casa.
 
 
"Micul paradis colorat" (asa cum ne place sa ii mai spunem) conferind o stare de bine si un adaus de culoare si lux in vietile si casele noastre.
Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

 

Alege Cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !

 

www.facebook.com/Kdeco.ro