Despre noi

Despre noi

Kdeco.ro a luat nastere din dorinta noastra de a aduce oamenii mai aproape de frumusetile naturii, indiferent daca ei se afla acasa, la birou, intr-un hotel sau un restaurant.
Trandafirii criogenati in cupole de sticla sunt aranjamente naturale cu flori criogenate personalizate dupa dorintel fiecarui client in parte (acesta alegandu-si nuanta trandafirului criogenat, cromatica hortensiilor de la baza trandafirului criogenat, cat si un mesaj scris pe o placuta de lemn).
Terariile cu plante suculente sunt aranjamente unicat, compuse manual cu multa imaginatie si pasiune si reprezinta o varianta moderna reinterpretata a splendidelor gradini victoriene.
 
Amplasate in boluri de sticla iluminat LED, Terariile LED Kdeco contin o serie de plante suculente, nepretentioase si extrem de usor de ingrijit, pe care le-am asortat cu elemente de decor atractive precum accesoriile naturale, nisipul si pietrisul decorativ, scoicile sau pietrele naturale.
 
Am pornit la drum de la ideea ca nu ne putem imagina un spatiu fara flori si plante (acasa, la birou, etc.) deoarece acestea dau viata oricarui loc si ne confera o stare de bine, pentru a ajunge in final la adaugarea iluminarii pe baza de LED care, asociata plantelor suculente, este extrem de necesara procesului de crestere si confera in plus un impact vizual unic si de neegalat, extrem de relaxant. In schimb trandafirii criogenati compusi in aranjamente sunt cadouri minunate ce rezista pana la 25 ani!
 
Produsele Kdeco se clasifica in 6 mari clase:
Clasa 1: Trandafiri Criogenati in Cupole de Sticla - Aranjamente Flori Criogenate Naturale
Clasa 2: Terarii Plante LED- minigradini cu plante naturale suculente in boluri de sticla iluminate LED
Clasa 3: Tablouri Licheni Decorativi - tablouri naturale realizate din licheni conservati (plante stabilizate)
Clasa 4: Alte decoratiuni ECO: marturii personalizate (naturale) pentru nunti si botezuri, ghivece decorativecu plante suculente, corpuri de iluminat ECO (lustre/veioze/aplice ce au incorporate ghivece sau vaze pentru plante si flori) si alte decoratiuni naturale.
 
Produsele noastre sunt:
- cadouri personalizate ce pot fi oferite cu orice ocazie !
- obiecte de decor de mare efect - decoratiuni ECO minunate !
 
Produsele Kdeco pot fi personalizate la cerere in diverse teme (de dragoste, de sarbatori, de vara, de multumire, de La Multi Ani!, etc), un anumit mix cromatic de nuante de nisip/pietris decorativ, respectiv cu anumite accesorii de decor si chiar un mesaj personalizat scris pe o placuta de lemn, scoica, piatra, tablita, etc).
 
Credem cu tarie in impactul pozitiv al produselor noastre, indiferent daca alegi sa oferi produsul cadou, sa-l transformi in marturii de nunta sau pur si simplu daca vrei sa iti decorezi biroul sau casa cu ele.
 
Toata gama de produse Kdeco aduce natura mai aproape si da viata oricarui loc, conferind o stare de bine si un adaus de culoare si lux in casele si birourile noastre.
 

√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !

Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !

Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

"Micul paradis verde" este cadoul perfect ce aduce zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune MULTUMESC !

www.facebook.com/Kdeco.ro

Newsletter