Cel mai frumos cadou - Trandafir Criogenat Nemuritor

27 ianuarie 2019 2 min de citit

Aranjament cu Trandafir Criogenat Nemuritor in Cupola de Sticla - Un Cadou Personalizat special pentru femei

Suntem zilnic in cautare de lucruri noi, frumoase si dorim sa facem cadouri unice si cat mai personalizate posibil. Avem multe optiuni, multe tentatii, dar oare ce este cel mai potrivit pentru a nu da gres cu un cadou?

aranjament floral trandafiri criogenati Kdeco

Venim in intampinarea ta cu o varianta unica si extrem de deosebita de cadou personalizat – Trandafir Criogenat Nemuritor in Cupola de Sticla Kdeco.ro: un aranjament deosebit cu flori criogenate naturale ce rezista pana la 25 ani.

Alege si tu un Trandafir Criogenat Kdeco si pregateste-i persoanei dragi un cadou personalizat in care poti alege culoarea trandafirului, respectiv a aranjamentului floral per ansamblu (hortensie criogenata si alte elemente naturale) cat si un mesaj personalizat scris, ce confera intregului aranjament un caracter unic, special.

terariu trandafir criogenat rosu Kdeco

Surprinde-i pe cei dragi cu un Trandafir Criogenat Nemuritor (rezista pana la 25 ani) si ofera un cadou handmade de exceptie prin personalizarea unui aranjament floral criogenat dupa bunul tau plac.

Vino alaturi de noi pe Kdeco si alege cadoul perfect cu care nu vei da gres! Un trandafir criogenat nemuritor Kdeco (floare criogenata) este compus intr-un aranjament handmade cu multa migala si talent, reusind astfel sa aducem natura mai aproape si sa dam viata oricarui loc.

cadouc trandafir criogenat ursulet Kdeco

Vei descoperi alaturi de aranjamentele cu trandafiri criogenati si alte produse minunate: terariile LED cu plante suculente naturale, respectiv tablourile naturale cu licheni decorativi.

Alege Kdeco.ro - florarie online cu livrare aranjamente flori criogenate la domiciliu. Comanda acum un Trandafir Criogenat si personalizeaza cadoul tau asa cum doresti!

Iti stam la dispozitie cu drag in orice moment si suntem bucurosi sa te putem ajuta. Flexibilitatea noastra este cheia succesului si facem tot posibilul sa realizam de fiecare data aranjamente ce aduc zambete si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune “Multumesc!”.


Newsletter